Min hemfixarblogg

Sy dina egna gardiner


skrivet den 08 maj av Malin, klockan:09:47

Jag ville ha in lite färg nu när sommaren är på ingång och solen skiner. Därför har jag med hjälp av min symaskin och lite tålamod sytt mina egna gardiner.

Tanken slog mig när jag satt i köket och drack en kopp kaffe . Vore det inte fint med lite nya gardiner? Fylld av koffein så hämtade jag snabbt måttbandet och ställde mig på stolen för att mäta fönstret och ner till golvet. Sen var det bara att svänga förbi stadens tygbutik och hittade mig ett fint mönstrat tyg i blått och grönt till riktigt bra pris. Frågade lite om längd och fick den hjälp jag behövde. Sen var det hem och hittade faktiskt en bra guide på internet om hur man gör och följde den till punkt och pricka. Du kan hitta den här: http://www.kirsch.se/gardinguiden/sa-har-syr-du. Internet är allt bra ibland! Fram med symaskinen och sen sydde jag som bara den. Nu ska jag bara monera upp den men innan det blir det att vila lite.

Men det var faktiskt enklare än vad jag trodde. Kanske ska försöka mig på lite mer projekt med att sy :)


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt